Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid

Ieder kind is uniek in hét kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid

 

Zoekt u een kleinschalig en persoonlijk kinderdagverblijf, waar uw kind in een warme en huiselijke sfeer plezier heeft en zich ontwikkelt? Kinderdagverblijf Miracles biedt de kinderen liefdevolle verzorging en veel ruimte om binnen en buiten te spelen en te leren. Uw kind komt op een vaste stamgroep met vaste, ervaren pedagogische medewerkers. Uw kind krijgt dagelijks biologische voeding in een veilige omgeving, met maximale aandacht. Vraag een rondleiding aan of schrijf uw kind direct in bij hét kinderdagverblijf van Amsterdam.

Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid

Ervaren pedagogische medewerkers

Vertrouwde gezichten die u kind precies datgene bieden wat hij of zij nodig heeft met persoonlijke aandacht voor ouder(s) en kind.

Uitsluitend biologisch eten

Omdat wij geven om uw kind, zowel op fysiek als mentaal gebied willen wij alleen het beste eten aanbieden.

Kleinschalig en persoonlijk

Wij zien elk kind als een individu en zullen hier onze aandacht en verzorging op aanpassen. Uw kind is bij ons in goede handen.

Ideale balans tussen wensen van de ouders en ontwikkeling van het kind

Miracles streeft als kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid naar de ideale balans tussen de wensen van de ouders en de ontwikkeling van het kind. Ieder kind is uniek en mag zijn wie hij of zij is. In onze visie heeft een kind maximaal plezier en wordt er spelenderwijs geleerd. Uw kind krijgt voldoende speelruimte om kennis te verwerven en vaardigheden op te doen in onder meer planning, rolverdeling, onderhandelen, samenspelen en taalverwerving, Onze gekwalificeerde en betrouwbare pedagogische medewerkers observeren, begeleiden en geleiden volgens de Gordon methode, waarbij het positief benaderen van kinderen centraal staat.

De huiselijkheid van thuis in het kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid

Miracles is het kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid, waar kinderen zich op hun gemak voelen. Zij ervaren de huiselijkheid van thuis. Wij geven om uw kind, dat in de opvang gezonde voeding krijgt. Er wordt dagelijks een verse, warme biologische maaltijd bereid. Er is zowel mentaal als fysiek maximale aandacht voor uw kind. De veiligheid is gegarandeerd met camerabewaking op alle groepen, in de slaapkamer en in de tuin. Miracles biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan. Er worden uitstapjes georganiseerd die bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind om weg naar zelfstandigheid.

Vraag een rondleiding aan of schrijf u direct in

U kunt 7 dagen in de week terecht bij Miracles. Het kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid is – met uitzondering van nationale feestdagen – het hele jaar open van 07:30 tot 18:30 uur. Wij zijn transparant in ons beleid, onze werkwijze en onze tarieven. Wilt u meer informatie? Vraag een rondleiding aan op onze locatie aan de Ceintuurbaan 328 in Amsterdam. U kunt u ook direct inschrijven of bellen (020 – 664 44 69), e-mailen (info@kinderdagverblijfmiracles.nl) of het ingevulde contactformulier verzenden voor uw vragen over kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Amsterdam Zuid.

Een rondleiding op onze locatie aanvragen?